Esence produkcijas atsauce.

Čau, vēlējos padalīties ar savu viedokli par zīmola essence produkciju. 


Essence -Effect lipgloss. Pirmais, ko sajutu bija smarža. Smaržoja pēc meža ogu tējas, tik patīkami. Lūpu spīdums, neitrālā toni, uzklājas ar vieglu kārtu un tas man ļoti patīk. Tur apmēram 4 stundas. 

Essence - Stay natural -concealer. Man ir tonī 01 Soft beige maskējošais konsīlers, labi noslēpj tumšos lokus zem acīm. Ļoti viegli uzklājas, un otiņa ir maiga. Vēl varu pateikt maziņš un parocīgs produkts, kas neaizņem daudz vietas. 

Essence - lash&brow gel mascara Šo jau sen vēlējos pamēģināt, iepatikās, noteikti, kad beigsies iegādāšos vēl vienu. Noder tām dienām, kad kā saka uzacis ir nepaklausīgas. Parocīga birstīte, labi atloka skropstas. 


Essence  - I love stage. eyeshadow base. Acu ēnu bāze. Ekonomisks pirkums. Tāda sajūta, ka viņu nav iespējams izlietot :d Tur nepieciešams tik maz, bet produkta ir daudz. Pēc acu ēnu bāzes vieglāk liekas ēnas, un viņas ilgu laiku nenobirst vai nesaiet acs plakstiņa locītavas vietā. Vienīgais mīnus ir tas, ka man nepatīk tā smarža. 

Essence -Sun club matt bronzing powder. Tonis 01 natural Matējošais kompaktais pūderis ar iedeguma efektu. Pirmais, ko pat nepamēģinot no produkta bija smarža. Man vispār nepatīk kokosriekstu smarža, bet te viņa tik patīkama, ka atgādina vasaru. :) Rada smuku iedegumu. Tā patīk. 

Essence - The gel nail polish :
Tonis 14 do you speak love ? 
Tonis 44 ON AIR!
Ļoti patīk, šīs abas krāsas, un viens liels labums priekš manis personīgi viņas uz nagiem turās 3-4 dienas, kas priekš manis ir ļoti ilgi. Pietiek ar divām kārtām, un izskatās ļoti labi. Tiešām iesaku, šīs nagu lakas. 
P.S. Paldies šodienai viss ceru, ka jūs arī uzrunās essence produkcija. :) 

-Laurukks!-

Komentāri

Šī emuāra populārākās ziņas

New in

*No dzijas *

AliExpress.com Brand shopping week