Skrubis ar aprikožu kauliņa daļiņām no чистая линия


Sveiki, vēlējos padalīties, ar saviem iespaidiem, par jau ilgu laiku populāro krievu ražojuma  чистая линия sejas skrubi ar aprikožu kauliņa daļiņām.


Sāksim ar to, ka cena ir ļoti zema līdz 2 eiro, par 50 ml tiešām labu, un iedarbīgu produktu. Skrubja pieejamība arī to pārdot arī parastajos veikalos. Sejas skrubis nesatur sārmu, parabēnu un citas ķīmijas. 


Šis skrubis ir diezgan ass, jo tajā ir daudz sasmalcinātu aprikožu kauliņa daļiņu, kas palīdz ar maigām kustībām attīrīt seju no sausas atmirušās ādas. Šīs daļiņas arī parāda to, ka produkts ir daudz maz dabīgs. 



Skrubja tekstūra ir krēmveida smaržo pēc aprikozēm un margrietiņām. Lietoju 1-2 reizes nedēļā kā arī to iesaka ražotājs. Uzklāt uz mitras sejas ādas un kakla zonas, tikai ne ap acīm. Ar apaļveida kustībām iemasēt sejas ādā un pēc tam nomazgāt ar siltu ūdeni. Man pašai personīgi patīk viņu vēl 5 minūtes paturēt uz sejas. Runājot par efektu, tas ir uzreiz. Āda jūtas maiga, skrubis noberž visas atmirušās ādas daļiņas, attīra poras, un uzlabo sejas ādas toni. 
Kā jums patīk šīs firmas ražotie produkti ? Kādas ir tavas atsauksmes par šo produktu ? 

Mani var sastapt Facebook un Instagram


Laurukks!


Komentāri

Šī emuāra populārākās ziņas

New in

*No dzijas *

AliExpress.com Brand shopping week