Rudens, bet ar vasaras garšu


Čau! Pirms kaut ko rakstu un tu lasi, labāk paņem tasi siltas tējas, apsedzies ar sedziņu, jo šis būs viens garš posts, kas ik pa laikam parādīsies pie manis šeit. Mēs to izdarījām, sagaidījām Rudeni 2017. Kā jums pagāja pirmā septembra diena? Tā kā es šobrīd mācos neklātienē, man pirmā rudens diena tika pavadīta mājās, un nebūs posta par manu pirmā septembra outfita. nedaudz garš intro, ceru, ka patiks!
Aiziet, sāksim! 
Vēlējos izveidot, rubriku par rudens tendencēm, kas ir aktuāls, kas ir jauns, kas paliek mums. Kā jau nosaukumā var izlasīt, Rudens, bet ar vasaras garšu. Šodien vēlos parunāt, par to, kā vasaras drēbes var vilkt arī rudenī, ar ko labāk saskaņot. Nevis uzreiz nolikt vis dziļākajā skapja stūrī un gaidīt nākamo vasaru. Pastāstīšu par apģērba, aksesuāru komplektu kombinēšanu. 

Puķaina ziedu kleita + garie zābaki. 

Šo rudeni noteikti kamēr vēl nav tik auksts, var vilkt savu vasaras puķaino kleitu, kas tik ļoti visiem patīk. Klāt pieliekot garos zābakus, kas sasildīs kājas un parādīs to, ka tu jau ar vienu kāju esi rudens tendencēs. 



 Midi kleita + mētelis + balti sporta apavi.

Tava iemīļotā Midi kleita, silts mētelis, lai tas viss nebūtu tik klasisks un varētu visus veikalus izskriet kā arī sportiskā stila piesitiens. Balti sporta apavi, kas piedot to odziņu. 


 Garā kleita + zābaki. 
Jā, es zinu daudz runāju par kleitām, bet vasarā kleitas bija must have. Tāpēc arī tagad mēs bez tām nevaram. Vismaz kamēr vēl nav bargs rudens. Atstāj savu garo vasaras kleitu, atliek tik nopirkt vai no skapja izņemt zābakus.Tas taču ir tik vienkārši. 

 Šorti + zeķubikses.

Lai gan runājot par šī gada vasaru tā nebija tik loti silta, lai bieži varētu vilkt šortus, vismaz man. Bet pēdējās vasaras nedēļas bija siltas, un laiks mūs priecēja ar saulīti, ka rudenī pie šortiem klāt jāpieskaņo zeķubikses. Kā jau Jūs zināt pēdējā laikā zeķubikses ir ļoti populāras. It īpaši tīkliņu, kas pie mums ieradušās no dažiem gadiem atpakaļ. 
 Šeit ieliku zeķubikšu dažādību. Var apģērbties un sakombinēt stilīgu un arī acīm tīkamu komplektu. Ir tikai jāspēj uzdrošināties, eksperimentēt ar apģērbu.




 Svārki + džemperis.

Kā pēdējas, kas mums paliek no vasaras ir mūsu mīļie krokotie svārki, kas vējā plīvo un silts liels džemperis. Tas var izskatīties ikdienišķi, bet arī klasiski. Svārki var būt klasiskā tonī, piemēram melnā, bet džemperis rudens krāsās. 

Šis septembra sākums nav pilnīgs rudens, ir sastaptas arī siltas saulainas rudens dienas. Tāpēc pilnīga garderobes maiņa nav nepieciešama vajadzīgi tikai daži aksesuāri un pāris siltāki apģērbi. 
^Zeķubikses
^Zābaki
^Ne spilgtas krāsas 
^Pamattonis Melns 
^Labs garastāvoklis 
^Lietussargs, vai lietus mētelis. 

Tas šodienai viss!Nākamreiz pastāstīšu par šī gada rudeni. Lai Jums jauka šī diena! 



Ja ir kādi ieteikumi, kritika gaidu komentāros! 


Mani var sastapt Facebook un Instagram

For business requirements please email: laurencija115@gmail.com

Laurukks!

Komentāri

Ierakstīt komentāru

Šī emuāra populārākās ziņas

New in

*No dzijas *

AliExpress.com Brand shopping week