Tukšās burciņas



Čau! Pirms vēl sākam, kur es biju pazudusi? Man sākās skola, un vēl daži svarīgi darbiņi un notikumi, ka nepalika laika apsēsties un veltīt laiku sev, rakstot jaunus postus. Bet es drīz būšu atpakaļ. Šodien Jūs lasāt par tukšajām burciņām. Neesmu veikusi nekādu kosmētikas un kopšanas līdzekļu revīziju, tāpēc šoreiz šis saraksts būs mazs. Lielākoties tas viss ir saistīts ar matiem. Tukšo burciņu arī ir tik maz, jo ir daudz jauni produkti, ko gribas izmēģināt, patestēt, bet nav laika piebeigt jau iesāktos. Sākam? Aiziet. 
Head & Shoulders - ocean energy šampūns. Ļoti patīk man pārsvarā šampūni ir ar mitrināšanu kopšanu un ārstēšanu, bet ik pa laikam man patīk lietot head &shoulders šampūnus, viņi labi attīra un mati paliek tīri un svaigi, noteikti būs atkārtots pirkums. 
Nivea - Repair & Targed care šampūns. Inteliģento matu atjaunošanas sistēmu. Nepatīk, vairāk nepirkšu Nivea šampūnus. Kad lietoju šo šampūnu bija sajūta tāda matiem it kā es nebūtu mazgājusi matus vairākas dienas. Pēc šī šampūna mati paliek vēl taukaināki. Varbūt viņu vajadzēja lietot ar vēl kādiem no Nivea matu kopšanas līdzekļiem, bet man neiepatikās.
Loreal Paris - Elvital Total repair extreme matu maska bojātiem un sausiem matiem. Ļoti patīk, ja negribas pirkt lielos iepakojumus un katru reizi gribas izmēģināt, ko jaunu šie mazie varianti vienai reizei ir labi. Pēc šīs maskas mati ir mīksti, smaržīgi, un spīd. Noteikti būs atkārtots pirkums. 
Schwarzkopf - Glisskur hair repair matu maska. Ļoti patīk, pirkšu atkārtoti, jau vien no tā, cik labi smaržo pēc šīs maskas mati. Pēc šīs maskas, mati palika mīksti, spīdīgi. Šo es tiešām iesaku izmēģināt, lai nebūtu jātērējas daudz var nopirkt šādu miniatūru vienai lietošanas reizei, lai saprast vai patīk. 


Turpinot par kopšanas līdzekļiem matiem. 
GOSH - šampūns un kondicionieris ar makadāmijas eļļu visiem matu tipiem. Labs šampūns un kondicionieris, savu funkciju pilda. Pēc mazgāšanas mati ir tīri, mīksti, un spīd. Viens mīnus produktu ir grūti dabūt ārā no iepakojuma, kad tas jau sāk iet uz beigām. Par atkārtotu pirkšanu neesmu pārliecināta, jo atstāja laba šampūna iespaidu, labāk gribas izmēģināt, ko vēl jaunu.
Avon - Advance Techniques matu maska visiem matu tipiem ar argana eļļu. Smarža ir patīkama, pēc maskas mati paliek ļoti mīksti, viegli ķemmējami, spīd. Vairāk piemērota ziemas laikam, jo ir jūtama matos. 
Outspoken by Fergie ķermeņa losjons. Smarža ir pasakaina, ogu, ziedu grūti aprakstīt. Diemžēl neatceros, kur to iegādājos, ja kāda jautās pati pirktu atkārtoti. Bet nezinu kur iegādāties. Pēc tā uzklāšanas smarža paliek ilgi.

Tas šodienai ir viss, paldies, ka izlasīji, tiekamies jau drīz! 

Varbūt tu esi lietojusi kādu no šiem produktiem un tev ir savas domas, droši padalies ar tām komentāros. 

Ja ir kādi ieteikumi, kritika gaidu komentāros! 


Mani var sastapt Facebook un Instagram

For business requirements please email: laurencija115@gmail.com

Laurukks!

Komentāri

Šī emuāra populārākās ziņas

New in

*No dzijas *

AliExpress.com Brand shopping week